Ja sabeu que la nostra activitat no tindria sentit sense els paisatges de casa nostra: l’Alt Camp.

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres una col·laboració molt especial. I és que hem tingut l’oportunitat de participar en el programa Paisatges Encreuats!. L’Albert Brosa està al capdavant d’aquest programa d’Olot Tv, on es fa un recorregut pel territori català d’una forma íntima i propera.

Què trobareu a Paisatges Encreuats?

Sobretot bon rollo i descoberta dels paisatges catalans. En aquest programa televisiu cadascun dels capítols correspon a una de les unitats del paisatge de Catalunya. Concretament la sisena temporada obria amb la Plana de l’Alt Camp. Vam poder fer l’entrevista des de la Torre de la Mixarda, una torre de guaita del s. XVI,  gràcies a la complicitat de l’Ajuntament de Figuerola del Camp. I no podíem haver tingut millors vistes sobre la plana.

De què vam parlar?

Des d’allà vam xerrar de territori, de futur, de sostenibilitat o del Projecte Singulars de la Plana de Secà. Aquest projecte es va fer al 2020 i ha servit per dinamitzar el territori des de l’Economia Social i Solidària. Camins km0 ens sentim orgulloses d’haver participat i coordinat la part turística de les accions.
Podeu veure la nostra intervenció al programa Paisatges encreuats, a partir del minut 11, però us recomanem veure tot el programa on segur que aprendreu moltes coses que desconeixíeu. Els paisatges de la vinya, de la pedra seca que tan present està al nostre paisatge i, com no, dels calçots!  En Kiku Amill de la IGP Calçot de Valls o en Xavi de Celler Mas Vicenç donen també la seva visió del territori amb aportacions molt interessants. Si sou uns enamorats dels paisatges de Catalunya, i els voleu conèixer des de la mirada de les persones què hi viuen, aprofundir en les seves singularitats i quines problemàtiques es troben, no us podeu perdre  Paisatges Encreuats.

Com veure’l?

Podeu veure el programa clicant a sobre del següent enllaç. I per descomptat, per conèixer millor els paisatges de la Plana de Secà de l’Alt Camp, no hi ha res millor que trepitjar-la, viure-la, menjar-se-la, endur-se-la al mòbil i sobre tot al cor. Per si us animeu, al Maig i Juny tenim les visites promocionals de descoberta Territori Ecològic.

Esperem que gaudiu tant com naltres dels paisatges i del programa !

2 respostes
 1. Josep Maria Orduña
  Josep Maria Orduña says:

  Estem molt contents per el servei que ens ha ofert Maria, en l’explicació del poble de Montferri i el Santuari de Montserrat. Atenta, cuidada i desitjant donar resposta a totes les preguntes del grup. Felicitats👏👏👏👏👏👍👍

  Respon
 2. cristina Andrada
  cristina Andrada says:

  Hola!! Us he vist al Tv3 i m’agrada molt el que feu, jo visc a Barcelona i no tinc coche, pero si sapigueu d’algu que baixi d’aqui i em pugui portar jo compartiria gastos de gasolina. Moltes gracies i endavant!!!!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *