Camí i accés al Celler abans de la millora

Hem passat a l’acció, i després de més d’un any de donar-li tornades a aquest projecte, sembla que ara sí, és una realitat. Hem caminat moltíssims quilòmetres per a arribar fins aquí, fins al punt de partida.

Laura penjant quadre a la sala de la Societat

Laura penjant un quadre a la sala de la Societat

No explicarem tot el procés, bàsicament perquè és alguna cosa que segurament només ens emociona i interessa a nosaltres. Però sí que volíem deixar constància per escrit, i per què no?, amb un petit reportatge fotogràfic d’alguns dels moments del making of de les rutes. Aquí “han enxampat” familiars i amics, com no podia ser d’una altra manera, que per a això som mediterranis. De fet, la web ens la ha dissenyat el meu cunyat. I no és un acudit.

Maria a la sala de la Societat

María acondicionant la sala de la Societat

Laura i jo hem passat moltes hores a la Sala de la Societat Agrícola, però això ha estat gairebé més plaer que treball: rebuscar entre munts d’objectes d’una altra època, alguns de fa més de cent anys, obrir caixes i llevar-li la pols a la Pula, als gots de xopets, als del cafè, a la foto de Machín de quan va tocar aquí, en la Societat. Vestir la sala i posar-la maca ha estat un gran plaer: la història de Valls és la història de la Societat Agrícola, i al revés, com bé ens va explicar el Sr. Antoni Gavaldà, el nostre Cicerone.

Camí i accés al Celler abans de la millora

Camí d’accés al Celler abans d’acondicionar-lo

Per a l’experiència eco turística del celler Dasca-Vives necessitàvem més mans, i fins als nens van aportar el seu granet de sorra. Hem condicionat l’accés al celler, obrint un camí amb graons de pedra, fusta i cordes.

Aquell dia ens vam guanyar literalment el pa. Però torno a reiterar que som mediterranis, així és que,al pa li vam afegir carn a la brasa, amanides i per descomptat, Josep i Alba van posar el millor: el vi. Aquell dia vam tastar el Vi Vermell, novetat de l’any, i varem acabar amb una bona ratafia. Agradava comprovar que l’esforç ha valgut la pena. Vam convidar a l’Associació de Turisme Rural de l’Alt Camp, La Traca, i els van encantar les propostes, les històries (amb “h”), els paisatges i els productes locals.

Acondicionament del camí al Celler

Condicionament del camí al Celler

Camins Km0 ha començat a caminar. Gràcies a tots!

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *