La singularitat del modernisme de Jujol al Camp de Tarragona

L’art de Jujol es va inspirar en els colors i els paisatges del Camp de Tarragona, on tenia les arrels emocionals i familiars. A la Costa Daurada va deixar la seva petjada en esglésies, ermites, cases pairals i brolladors en els que es barregen matèria, misticisme,i formes orgàniques impossibles de classificar. Aquí, el col·laborador d’en Gaudí, va evolucionar fins trobar un llenguatge propi, més enllà del modernisme.

Et proposem la descoberta a un modernisme singular, en pobles i llogarets tranquils, entre oliveres, vinya i garrofers. Ens acompanyes?

Fes-la teva Ruta Jujoliana: què-qui-on-quan-quants?

Malgrat a la ruta es poden combinar fins a cinc espais de l’arquitecte, tú decideixes quins vols visitar: el Santuari de Montserrat a Montferri, el brollador de l’ermita del Loreto a Bràfim, l’Ermita del Loreto de Renau, l’església de Vistabella i la Casa Bofarull als Pallaresos.

El mínim per fer la visita són dues obres, i el màxim cinc. Depenent del temps de què disposeu, us farem la millor proposta de Ruta Jujol: pregunteu sense compromís i des de 22€ per persona.

Què et proposem?

 • Visita guiada de fins a 5 obres de Jujol: tu esculls quines.
 • La ruta bàsica inclou dues obres principals de l’arquitecte Jujol a escollir i combinar com es vulgui: Santuari de Montferri i Casa Bofarull o Església de Vistabella i Casa Bofarull.
 • La ruta completa inclou 3 obres principals de Jujol a la Costa Daurada: Santuari de Montferri i Casa Bofarull i Església de Vistabella
 • La ruta un dia amb Jujol inclou 5 obres de l’arquitecte a la Costa Daurada: Santuari de Montserrat a Montferri i Brollador Bràfim i Església primera de Vistabella i Ermita de Renau i/o Casa Bofarull d’Els Pallaresos.
 • Opcional: La Ruta Jujol és una opció ideal per a grups de persones que vulguin descobrir Jujol, i passar una jornada complerta d’oci i cultura, combinant la visita amb una cata de vins, un tast gourmet, un menú degustació, i/o una calçotada. Pregunteu sense compromís la millor opció per vosaltres.
 • Autocar: oferim la possibilitat d’autocar o taxi turístic, perquè us oblideu de conduïr. També recollim a l’estació de l’AVE del Camp – Tarragona.
 • Itinerari

  Lloc: Tarragonès – Alt camp – Costa Daurada). Itinerari a determinar segons l’opció escollida.
  Pobles inclosos: Montferri – Bràfim – Renau – Vistabella – Els Pallaresos.

 • Preus

  Ruta Jujol bàsica: Des de 22€ adults. Inclou 2 obres principals de Jujol.
  Ruta Jujol completa: Des de 32€ adults. Inclou 3 obres principals de Jujol.
  Ruta 1 día amb Jujol: Des de 45€ adults. Inclou 5 obres de Jujol i guiatge tot un dia.

  Nens de 7 a 12 anys: 3€. Fins als 6 anys gratuït. (Preus amb IVA inclòs).
  Fem les visites guiades amb un mínim de 6 persones adultes, si no, us podem afegir a un altre grup. O consulteu condicions visites exclusives. Consulteu descomptes i condicions especials per a grups.

 • Horaris

  De dilluns a diumenge amb reserva prèvia i segons disponibilitat.
  La ruta Jujol bàsica té una durada aproximada de 2h més desplaçament.
  La ruta Jujol completa té una durada aproximada de 3h més desplaçament.
  La Ruta 1 dia amb Jujol té una durada de 5 hores i es recomana parar per dinar.

 • Punt de trobada

  A determinar amb cada grup, us enviem la localització Google maps en formalitzar la reserva.

Informació extra

Taxa municipal

Els preus de la visita guiada no inclouen el tiquet d’entrada al Santuari de Montferri. És una taxa municipal gestionada per l’Ajuntament de Montferri,  i per tant és obligatori el pagament directe a l’entrada del santuari el mateix dia de la visita:

 • Entrada general: adults i nens des de 7 anys: 2€
 • Entrada reduïda: jubilats i persones discapacitades: 1€
 • Gratuïta per a nens fins als 7 anys (0 a 6).
Altres
 • Opció d’incloure taxi o minibús. Consulteu-nos opcions i preus sense compromís.
 • Es recomana calçat còmode, protecció solar i a l’estiu antimosquits.