Promocions de Temporada

No us les perdeu!!

A Camins km0 no parem de moure’ns i per això us volem oferir activitats puntuals que reflecteixin els nostres valors, que estiguin relacionades amb la nostra comarca, amb els paisatges i productes, i amb tot allò que ens fa ser qui som.

Aquí trobareu activitats de temporada, lligades al calendari del camp, de la terra, de la cultura, del patrimoni material i immaterial, o dies assenyalats en el calendari mundial, què són importants també per a nosaltres.

Aprofiteu-les perquè estan disponibles per poc temps, van canviant durant l’any igual que les estacions!

Promocions de Temporada

Territori Ecològic

Descobreix el paisatge i producte ecològic de l’Alt Camp

Us proposem una sèrie d’activitats ecoturístiques per descobrir el paisatge, el patrimoni cultural, i els producte ecològics de l’Alt Camp. Farem 5 sortides diferents distribuïdes entre Maig i Juny, per apropar-vos projectes locals que aposten per l’agricultura ecològica, la renovació dins la tradició familiar, o la recuperació de varietats autòctones entre d’altres. Fem aquesta campanya en col·laboració amb l’Oficina Comarcal del DARP i el Consell Comarcal de l’Alt Camp, per a donar a conèixer els productes agroalimentaris de la comarca i el paisatge on s’elaboren aquests productes.

Algunes de les visites són dogfriendly, consulteu les condicions, dies i itineraris de cadascuna i escolliu la vostra proposta ECO.

 • 22/05 a Bràfim: Ametlles eco i oliveres Menyes. Productors Fruits del Gaià i Cal Garriga.
 • 29/05 a Bellavista-Nulles: Vi ecològic i bio-dinàmic. Productor Dasca Vives. Dogfriendly.
 • 5/06 a Vila-rodona: Cireres eco. Productor Albert Miquel i Llèpol.
 • 13/06 a Montferri: Jujol i Mel. Productor eco Mel entre Flors.
 • 19/06 a Rodonyà: Vi ecològic i trull antic. Productor Estol Verd.

Totes les visites inclouen una visita guiada interpretativa del paisatge, al camp i/o obrador del productor, patrimoni arquitectònic, i degustació del producte en finalitzar.

 • Horaris

  10,30h del matí. Durada: 2 hores.

 • Preus

  Adults: 10€, nens de 6 a 12 anys: 3€, menors de 6 anys gratuït (IVA inclòs).

 • Punt de trobada

  A confirmar en cadascuna de les visites.

Informació extra

 • Ruta per camins rurals. Portar sabata còmoda i protecció solar.
 • Màxim 15 persones: Les visites són amb aforament limitat i complint totes les mesures de seguretat que marquen els protocols i les autoritats sanitàries competents. En cas de més restriccions l’organització podrà anul·lar o modificar dates i horaris de visites.