La cooperativa Camins Km0 guanya el concurs de projectes emprenedors Redel Rural Silver amb una proposta turística basada en una ruta pel modernisme rural de Jujol

Llegir més

Rutes turístiques per celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives

El passat 1 de juliol de 2023 es va celebrar el Dia Internacional del Cooperativisme. Camins Km0 juntament amb altres cooperatives del territori impulsem visites guiades per donar a conèixer el moviment cooperatiu al Camp de Tarragona. L’objectiu és conèixer les arrels d’aquest moviment obrer tant important. Us deixem el reportatge que va fer TV3 d’aquesta jornada amb nosaltres.

Agraïm a tots els participants, tant organitzadors com públic, que ens ajudessin en un dia tan especial. 

Territori Cooperatiu fa una descoberta turística i cultural dels espais, l’arquitectura i successos al llarg de la història, de les diverses entitats que hi participen.

Es tracta d’un recorregut pel cooperativisme català i els seus valors, contextualitzat amb el moment històric en què es van fundar les organitzacions fins a l’actualitat, i la seva vinculació amb l’Economia Social i Solidària.

Vam presentar aquest projecte en el marc del Dia Internacional de les Cooperatives, de la mà de CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona. 

Turisme Sostenible i valors cooperatius

Aquest projecte de Turisme Sostenible coordinat per Camins km0, ha creat un grup d’inter cooperació per treballar en xarxa. Actualment participen Cooperativa Falset Marçà, Cooperativa Obrera Tarraconense, Societat Agrícola de Valls, i La Titaranya – Cooperativa d’habitatges i locals socials. 

Les visites guiades finalitzen amb tastos de cortesia de productors locals vinculats a cada cooperativa, per fomentar l’economia local.

És imprescindible fer reserva prèvia a cadascuna de les cooperatives que configurem aquesta proposta, i seguir les recomanacions i indicacions que cadascuna marquem.

El premi Jordi Cartanyà convocat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona enguany ha tingut com a temàtica principal la resiliència de les empreses turístiques davant la Covid-19.  Tres categories diferents per 6 empreses / entitats sota les marques turístiques de Costa Daurada i Terres de l’Ebre. I Camins km0 hem guanyat en la categoria “millor creació de noves experiències turístiques”.

Llegir més

Riuda Solidària al Francolí

Et proposem una visita feta amb cor, dissabte 7 de desembre a Valls. Ens adherim a Riuada Solidària de la mà de Fent País Cooperativa. Llegir més