Riuda Solidària al Francolí

Et proposem una visita feta amb cor, dissabte 7 de desembre a Valls. Ens adherim a Riuada Solidària de la mà de Fent País Cooperativa. Aquesta proposta pretén posar un granet de sorra solidari a totes aquelles empreses que es van veure afectades per la riuada del Francolí. Una iniciativa que neix de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del riu Francolí amb l’objectiu de servir d’empenta per revifar els negocis locals i refer les parts afectades.

Podeu reservar la nostra experiència Valls 1888 al web de Fent País i donarem l’import íntegre a Riuada Solidària. Us deixem l’enllaç directe per reservar des del web de Fent País. I si “valtrus” no podeu, passeu-lo, regaleu-lo, feu-lo córrer. Aquesta riuada solidària serà més forta!.

Què trobareu en aquesta visita? El passat de la vida de la pagesia i la burgesia vallenques a les acaballes del segle XIX, anècdotes, histories, patrimoni, i producte local: i tornar al present degustant productes de km0 als antics cups de vi de la Societat Agrícola de Valls.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *