El premi Jordi Cartanyà convocat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona enguany ha tingut com a temàtica principal la resiliència de les empreses turístiques davant la Covid-19.  Tres categories diferents per 6 empreses / entitats sota les marques turístiques de Costa Daurada i Terres de l’Ebre. I Camins km0 hem guanyat en la categoria “millor creació de noves experiències turístiques”.

Després d’un any molt complicat, guanyar aquest premi ha estat la millor de les notícies. Aquest reconeixement ha representat una gran recàrrega d’energia per seguir tirant endavant amb el projecte.

Un milió de gràcies a tots els què heu confiat en nosaltres per fer cultura segura a l’Alt Camp, per sortir de casa  i descobrir el nostre patrimoni natural, cultural i arquitectònic en grups reduïts. Gràcies als productors i cooperatives agrícoles que ens ho heu posat tan fàcil, i a les entitats i administracions locals que ens heu donat suport. I a Integral grup que, com sempre , ens van fer la millor carta de presentació possible amb la seva maquetació.

Ens hem posat les piles, ens hem format, hem adoptat totes les mesures de seguretat i ens hem reinventat…un cop més. I ho seguirem fent !

 

Us deixem el vídeo de la notícia que va recollir TAC 12 i algunes fotos, del rotllo “porque nosotras lo valemos” : que també hem de gaudir de les bones notícies, i enguany no han estat tantes.

Res més. Gràcies!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *