La cooperativa Camins Km0 guanya el concurs de projectes emprenedors Redel Rural Silver amb una proposta turística basada en una ruta pel modernisme rural de Jujol

La nostra proposta turística per visitar les obres de l’arquitecte Jujol al Camp de Tarragona ha estat la guanyadora del concurs de projectes emprenedors adreçats al col·lectiu sènior i emmarcat en el el projecte Redel Rural Silver. Sota el títol: “Ruta Jujol, Modernisme Rural al Camp de Tarragona”, una experiència de turisme slow consistent en una ruta modernista, dirigida al públic silver (majors de 55 anys), per visitar les obres de l’arquitecte Josep M. Jujol al Camp de Tarragona que estan, la majoria d’aquestes, tancades habitualment al públic.

L’acte de cloenda es va dur a terme al Castell de Falset, on es van llirar els premis del concurs sota el repte El Turisme Sènior com a oportunitat per al medi rural. El certamen s’ha emmarcat en el projecte global Redel Rural Silver, una iniciativa de la qual forma part la Diputació de Tarragona i que ha treballat, durant el 2023 i el 2024, el repte del “Turisme Silver” recollint propostes turístiques centrades en el medi rural i adreçades a persones majors de 55 anys.

El projecte Redel Rural Silver, del qual forma part la Diputació de Tarragona, està impulsat per diverses entitats de la Xarxa d’Entitats per al Desenvolupament Local (REDEL) i té com a objectiu abordar les necessitats relacionades amb l’envelliment al medi rural, i aprofitar les oportunitats que ofereix l’economia silver com font de treball, benestar i desenvolupament local i com a oportunitat per evitar el despoblament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *