Maria-estudiant-pràctiques
Des del passat mes de febrer, tenim a Camins km0 a la Maria, que està realitzant les pràctiques dels seus estudis amb nosaltres. Ella és graduada en Història de l’Art i ara està cursant el Màster de Gestió Turística del Patrimoni Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha vingut a Camins km0 per endinsar-se en el coneixement del patrimoni cultural de l’Alt Camp amb nosaltres ja que, segons ens conta, li interessen molt les iniciatives de turisme rural dins de l’Economia Social. Fins i tot està realitzant el seu treball final d’aquesta temàtica.
Tot i els temps que corren, ja ha tingut l’oportunitat d’acompanyar-nos a alguna de les nostres visites i observar com treballem. Tal i com es veu a la foto es va estrenar amb la  visita Jujol-Montferri .
Confiem que la situació millori i puguem mostrar-li la diversitat patrimonial de l’Alt Camp a través de totes les nostres visites guiades.
Esperem que la seva estada sigui fructífera, estem segures que n’aprendrem molt les unes de les altres.
Benvinguda Maria !!
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *