La desescalada passant de la fase 0 a la fase 1 en el confinament pel Coronavirus, serà efectiva a partir del dia 11 de Maig a tot el Camp de Tarragona, entre altres territoris.

Us deixem uns enllaços a pàgines oficials de l’OMS, el Govern d’Espanya i el de la Generalitat de Catalunya on trobareu tips i pautes a seguir,  tant per a professionals del turisme com per a consumidors i població en general.

Us recomanem fer servir sempre les pàgines web oficials per buscar informació fiable i contrastada sobre la  Covid-19.

Estem en contacte amb tècnics del Patronat de Turisme de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona, i també del Consell Comarcal de l’Alt Camp, per garantir que iniciem les vistes guiades a l’Alt Camp amb totes les garanties.

Què es pot fer  a partir de l’11 de Maig?

Hem vist que la característica principal d’aquesta crisi és l’adaptació i canvis constants en base a l’actualització de les dades. Per això, en aquesta desescalada cap a la fase 1, seguiu sempre les webs oficials.

El què si sabem és què des de les diferents institucions encarregades de la salut pública es recomanen preferentment activitats a l’aire lliure, en espais no massificats i sobre tot el turisme rural.

En aquest sentit les visites guiades i les rutes turístiques que oferim a la comarca de l’Alt Camp, encaixen al 100% amb aquestes recomanacions.

Començarem amb la visita guiada al Jaciment de Rabassats, a Nulles – Alt Camp, amb grups reduïts, i preferentment  de la mateixa família. I a poc a poc anirem incorporant les altres.

Novetats desconfinament - Generalitat de Catalunya

Desescalada = Seguretat al Turisme

Per fer la desescalada amb seguretat, la Generalitat de Catalunya està treballant en uns protocols específics per a cada sector turístic. Això inclou les visites guiades i rutes turístiques, com les que Camins km0 oferim a la comarca de l’Alt Camp – interior de la Costa Daurada.  Així podrem  garantir en tot moment que  gaudiu de l’experiència amb la màxima seguretat.

Per tot això no iniciarem l’activitat turística fins que aquests protocols sectorials estiguin a punt, esperem el més aviat possible. Us anirem informant.

Mentrestant us deixem amb un petit vídeo d’una de les últimes sortides al Jaciment de Rabassats, on vam veure un Bombus entre farigoles: això sí que és llibertat!!!

Molta força, molts ànims, i molta tranquil·litat!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *