Mesures i protocols de seguretat Covid-19

Entorn Segur

Una de les avantatges que oferim a Camins km0 és que les nostres visites turístiques donen en pobles i entorns rurals, amb baixa densitat poblacional i/o a l’aire lliure.

Mesures de seguretat sectorials per visites turístiques I guies de turisme

 Hem adoptat els protocols, directrius i recomanacions publicades des del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo. Al PDF teniu la documentació sectorial per realitzar visites guiades amb seguretat.

L’ hem implantat amb rigor, per oferir-vos un servei professional i segur. Per consultar-lo feu clic aquí.

Restem a l’espera de la publicació de possibles protocols complementaris o manuals de bones pràctiques per part de la Generalitat de Catalunya.

Prevenció

Itineraris segurs

Les nostres visites transcorren per camins rurals, habitualment sense trànsit de persones o amb molt baixa densitat. Ocasionalment podem trobar algun petit grup de passejants o ciclistes. En tot moment es poden mantenir els 2 mts. de seguretat establerts.

Els itineraris en nuclis urbans, no coincideixen amb cap altre itinerari de grup turístic. En tot moment es poden mantenir els 2 mts. de seguretat.

Si durant el recorregut excepcionalment no es poguessin mantenir els 2 mts. de seguretat exigits pel protocol de seguretat, els visitants han de tenir a punt les seves mascaretes personals.

Grups

Els grups tindran un màxim de 20 persones.

Espais visitables

Després de cada visita es desinfecta l’espai amb productes virucides autoritzats pel Ministerio de Sanidad.

Col·laboradors i degustacions

Tots els nostres col·laboradors segueixen els protocols de seguretat i higiene definits pel Gobierno de España i la Generalitat de Catalunya. Les degustacions s’ofereixen per a grups individualitzats, amb materials d’un sol ús, i/o desinfectats seguint les mesures de seguretat I higiene establertes per les autoritats sanitàries.

En aquest enllaç teniu tota la informació referent a la Covid19 de la pàgina oficial del Gobierno de España, on trobareu informació d’interès per la ciutadania i pels professionals, així com manuals I protocols d’ actuació .

Us demanem la màxima col·laboració I responsabilitat per frenar el virus. Si presenteu cap símptoma compatible amb la Covid-19, quedeu-vos a casa. Us retornarem l’import íntegre de la visita sense despeses de cancel·lació.

Informació general i telèfons d’interès.