Mesures i protocols de seguretat Covid-19

Entorn Segur

En aquest text us expliquem les mesures i protocols de seguretat davant la Covid-19 que hem adoptat, així com informació que esperem us sigui d’utilitat. Una de les avantatges que oferim a Camins km0 és que les nostres visites turístiques es fan en pobles i entorns rurals, amb baixa densitat poblacional i/o a l’aire lliure.

Mesures de seguretat sectorials per visites turístiques I guies de turisme

Hem adoptat els protocols, directrius i recomanacions publicades des del Ministeri d’indústria, Comerç i Turisme i de Sanitat del Govern d’Espanya. Al PDF teniu la documentació sectorial per realitzar visites guiades amb seguretat. L’ hem implantat amb rigor, per oferir-vos un servei professional i segur. Per consultar-lo feu clic aquí. A més, seguim tots els protocols complementaris, restriccions i recomanacions addicionals que marca el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Prevenció

Itineraris segurs

Les nostres visites transcorren per camins rurals, habitualment sense trànsit de persones o amb molt baixa densitat. Ocasionalment podem trobar algun petit grup de passejants o ciclistes. En tot moment es poden mantenir els 2 mts. de seguretat establerts. Els itineraris en nuclis urbans, no coincideixen amb cap altre itinerari de grup turístic. En tot moment es poden mantenir els 2 mts. de seguretat. És obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.

Grups

Els grups tindran un màxim de 10 persones. L’aforament es va actualitzant en tot moment d’acord als requeriments sanitaris.

Espais visitables

Després de cada visita es desinfecta l’espai amb productes virucides autoritzats pel Ministeri de Sanitat del govern d’Espanya.

Col·laboradors i degustacions

Tots els nostres col·laboradors segueixen els protocols de seguretat i higiene definits pel Govern espanyol i la Generalitat de Catalunya. Les degustacions s’ofereixen per a grups individualitzats, amb materials d’un sol ús, i/o desinfectats seguint les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries. En aquest enllaç teniu tota informació útil referent a la Covid19 de la pàgina oficial del ministeri de sanitat, on trobareu informació d’ interés per la ciutadania i pels professionals, així com manuals I protocol d’ actuació . Us demanem la màxima col·laboració i responsabilitat per frenar el virus. Si presenteu cap símptoma compatible amb la Covid-19, quedeu-vos a casa. Us retornarem l’import íntegre de la visita sense despeses de cancel·lació.

Informació general i telèfons d’interès.

La informació que trobareu a continuació enllaça directament amb pàgines oficials de les entitats encarregades de gestionar la enfermetat. Us recomanem que sempre busqueu informacions directes de les pàgines oficials per evitar interpretacions.