El secret de Jujol – Secret Box

Santuari de Montferri en família

Què amaga la capsa trobada al despatx de Josep M Jujol?

La Doctora Jorgina Barberà, catedràtica d’Història de l’Art a la Càtedra Jujol de Barcelona ha fet un increïble descobriment: una capsa de fusta bellament decorada amb l’anagrama de Josep M Jujol, amb filigranes, i tancada amb diversos panys de clau. La caixa es trobava en un calaix ocult a l’escriptori de l’arquitecte tarragoní, i oculta alguna cosa al seu interior, però està tancada i no hi ha cap clau. Les seves investigacions l’han portat fins al Santuari de Montserrat a Montferri… Què ocultarà?

Un repte per resoldre en família

Ajudeu a la doctora Jorgina a obrir la capsa i trobar què va amagar en Jujol al seu interior,però vigileu, no es pot obrir per la força!!! Sembla que cadascuna de les cares de la capsa oculta un trencaclosques que heu de resoldre, i que, un cop solucionat, us permetrà passar al següent repte. Haureu de treballar en equip, pas a pas, i seguint les indicacions de la doctora.

Busqueu en l’interior del Santuari de Montserrat de Montferri les pistes ocultes que va deixar en Jujol. Trobeu-les per desxifrar els enigmes amagats, fins a obrir l’última cara i revelar un misteri ocult al Santuari de Montferri durant més de 74 anys.

Què et proposem?

 • Activitat familiar que consisteix en resoldre una Secret Box a l’interior del Santuari de Montferri.
 • Les diferents pistes i reptes us duran per l’interior del Santuari descobrint la seva bella arquitectura i història.
 • Experiència per apropar el patrimoni d’una forma divertida i compartir en família, basada en la gamificació i amb rigorositat històrica.
 • De 2 a 4 jugadors.
 • Activitat Dogfriendly – consulteu les condicions per mascotes.
 • Preus

  La Secret Box té un preu de 12,95€ Iva inclòs.
  El tiquet d’entrada al Santuari de Montferri no està inclosa al preu de la Secret Box, ja que és una taxa municipal regulada per l’Ajuntament de Montferri. Tingueu en compte que és imprescindible entrar al Santuari de Montferri per fer l’activitat.
  Taxa municipal Adults: 4€.
  Taxa municipal Nens de 7 a 12 anys: 2€.
  Taxa municipal Nens menor de 7 anys gratuïts.
  Taxa municipal Persones jubilades o amb diversitat funcional: 2€.

 • Horaris

  De dimecres a diumenge amb reserva prèvia, dins dels horaris d’obertura del Santuari de Montferri, i sense interferir amb actes o casaments programats. Consulteu disponibilitat.

  Horari: De 10 a 14h i de 17:30 a 19:30h. Els horaris poden variar d’hivern a estiu.
  Durada: 1’15h aproximadament.

 • Punt de trobada

  La Secret Box se us entregarà al taulell del Santuari de Montferri, presentant el comprovant de pagament-reserva, i havent pagat la taxa municipal d’entrada.

Informació extra

 • La Secret Box està disponible per un mínim de dos jugadors i un màxim de quatre, independentment de l’edat, i sense que això modifiqui el seu preu.
 • La taxa municipal es paga a l’entrada i no està inclosa al preu de la Secret Box, ja que va pel manteniment del Santuari. Es necesita entrar al Santuari per fer l’activitat.
 • A l’estiu es recomana calçat còmode i protecció solar.
 • La Secret Box s’ha de tornar al taulell d’entrada, perfectament tancada, amb totes les peces i sense desperfectes.
 • L’espai disposa de zona habilitada de pàrquing gratuït, lavabos i punt d’aigua.